Regulament

INFORMAȚII GENERALE
A doua editie a RunOn Pustnicu (Evenimentul si toate cursele asociate) este co-organizata la 18 Mai 2024 de catre Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti si Asociatia Sportiva TOP ATHLETICS (Organizatorii) in parteneriat cu PRIMARIA ORASULUI PANTELIMON. Organizatorii pot fi contactati in scris la adresele: Bd. Gral. Gheorghe Magheru 28-30, Etj. 6, Sector 1, dsmb [at] sport.gov.ro si office [at] topathletics.ro

Noutati si informatii suplimentare despre Eveniment pot fi regasite pe site-ul dedicat, www.runon.dsmb.ro. Informatii despre Organizatori si alte evenimente organizate gasiti pe: dsmb.ro si runon.dsmb.com

Prin completarea formularului pus la dispozitie de catre Organizatori, prin participarea la Eveniment si la oricare dintre cursele asociate va exprimati acordul explicit si neconditionat de a respecta termenii prezentului Regulament si orice instructiuni/recomandari ale Organizatorilor si ale Oficialilor Evenimentului. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, cu conditia informarii participantilor pe site-ul Evenimentului..

Ori de cate ori regulile speciale mentionate mai sus nu se pot aplica, se va aplica Legea Romana.

Curse organizate:

– curse pentru adulti: alergare 10 km, alergare 5 km si MTB 20 km.

  • curse pentru copii: alergare 1 km

CONDIȚII DE PARTICIPARE
Pentru a participa la cursele evenimentului si pentru a primi kitul de concurs fiecare participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1) sa aiba cel putin varsta minima mentionata in formularul de inscriere

2) sa plateasca taxa de inscriere, daca este cazul;

3) sa prezinte un act de identitate pentru verificare;

4) sa isi asume responsabilitatea pentru orice fel de accident sau paguba suferite in timpul competitiei – Organizatorii isi declina orice responsabilitate, pentru astfel de situatii in conformitate cu prevederile prezentului Regulament;

5) sa isi asume responsabilitatea ca au capacitatea fizica si ca au un aviz medical pentru a participa la cursa la care s-au inscris. Organizatorii isi declina orice responsabilitate cu privire la orice problema medicala aparuta in timpul sau ulterior Evenimentului;

Participarea la ROP este strict personala. Este interzisa schimbarea, vanzarea, transferul sau oferirea pentru schimb a inscrierii la Eveniment. De asemenea, nu este permisa purtarea numarului de concurs de catre o alta persoana decat participantul caruia i-a fost alocat. Orice incalcare a acestei conditii va fi sanctionata cu descalificarea participantului iar Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude persoana in cauza de la participarea la evenimente ulterioare.

Participantul care cedeaza numarul de inregistrare unui tert este singurul responsabil in eventualitatea producerii unui accident/incident produs/cauzat de catre sau care implica tertul in timpul Evenimentului. Tertul nu va putea invoca neaplicarea prezentului Regulament ca urmare a participarii sale la Eveniment. Organizatorii isi declina orice responsabilitate pentru orice consecinte si sau fapte si sau prejudicii suferite de catre tert.

MODALITĂȚI DE ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ TAXE
Inscrierea la cursele din cadrul Evenimentului se poate face online, prin completarea formularului creat pe platforma njuko.com, creat si configurat de ASTA si pus la dispozitie de catre Organizatori pe site-ul www.runon.dsmb.ro. Dupa aceasta data numarul kit-urilor de concurs disponibile pentru inscrieri vor fi anuntate pe site.

Plata online prin card de credit/debit

Companiile/organizatiile/persoanele juridice care doresc sa plateasca printr-un singur OP si sa primeasca o singura factura pentru taxele tuturor persoanelor pentru care plateste compania, ne pot scrie la dsmb [at] sport.gov.ro

ATENTIE!

In ziua competitiei NU se fac inscrieri.

RIDICAREA KIT-URILOR DE CONCURS
Participantii se vor prezenta la Sport Expo pentru a primi kitul de concurs.

Pentru ridicarea kiturilor de concurs alergatorii inscrisi vor prezenta urmatoarele documente:

  1. Scrisoarea de confirmare a inscrierii – Aceasta este personalizata, va fi primita pe email in saptamana evenimentului. (Pe telefon sau tiparita)
  2. Document de identitate (organizatorii il verifica si il inapoiaza imediat posesorului). Fiecare alergator primeste un numar de concurs (BIB)

GARDEROBA, DEPOZITARE, OBIECTE PERSONALE
Langa zona de start va fi instalat un cort in care alergatorii isi pot schimba echipamentul inainte si dupa cursa. Saculetul pentru haine poate fi depus in cortul cu garderoba inainte de start si poate fi ridicat dupa terminarea cursei, pe baza numarului de concurs. Vor fi aceptati numai saculetii care au sticker ce corespunde cu numarul de concurs al alergatorului.

Cortul vestiar este pazit de colaboratori ai DSMB si partenerii sai, insa nu este recomandat sa fie depozitate obiecte de valoare. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru furtul, distrugerea sau pierderea obiectelor personale.

CAZURI SOCIALE
Persoanele adulte cu venituri mici pot participa la oricare dintre probele evenimentului si beneficiaza de gratuitate la inscriere doar prin prezentarea unei adeverinte de venit net pe ultimele 3 luni (vor primi gratuitate doar cei care au un venit sub limita a 1.000 ron net ). Aceste persoane vor intra in clasamentul general al competitiei.

PUNCTE DE HIDRATARE
Va fi amplasat un punct de hidratare km 5 si unul la sosire.
Participantii sunt rugati sa arunce sticlele si paharele de plastic in zonele apropiate punctelor de hidratare pentru a inlesni procesul de curatenie. Nu sunt permise recipiente de sticla sau metalice pe parcursul desfasurarii cursei.
WC-urile sunt amplasate in zona de Start / Sosire.

ACCES IN ZONA DESTINATA EVENIMENTULUI
Este strict interzis a se aduce orice fel de obiecte in zona destinata Evenimentului care pot fi periculoase sau ilegale (droguri, arme de foc sau obiecte care pot fi considerate arme albe, materiale explozive etc.)
Este interzis accesul oricarui vehicul pe traseu, cu exceptia bicicletelor sau vehiculelor organizatorilor. Cei care nu se conformeaza vor suporta sanctiunile prevazute de lege.
Pentru a participa la Eveniment si a patrunde in zona destinata Evenimentului, participantii recunosc si-si exprima consimtamantul expres cu privire la faptul ca Organizatorii pot solicita, prin intermediul personalului de securitate, verificarea corporala a persoanelor si a lucrurilor personale ale acestora. In cazul refuzului unor astfel de verificari, persoanei care refuza, nu i se va permite sa intre sau sa continue sa mai aiba acces in zona destinata Evenimentului.
Organizatorii si personalul de securitate pot refuza sau indeparta, la propria sa discretie din zona destinata Evenimentului, inclusiv in timpul desfasurarii Cursei, orice persoana care: i) nu respecta regulile instituite prin prezentul Regulament, ii) are un comportament de natura sa deranjeze participarea normala in cadrul Evenimentului pentru situatii cum ar fi, dar nelimitandu-se la: folosirea oricarui obiect sau comportament care sa puna in dificultate si/sau sa impiedice dificultate circulatia si siguranta ceilalti participanti la Eveniment; iii) folosesc orice modalitate de promovare si marketing a unor marci, companii, produse, servicii etc, care nu sunt sponsori ai competitiei sau pentru care nu exista acceptul Organizatorilor; iv) promoveaza in orice forma opinii politice, religioase, sau de orice natura care pot contine un mesaj politic, religios sau care poate incita la ura, violenta etc; v) promoveaza mesaje si continut de natura a leza imaginea Evenimentului.

ASIGURARE IN CAZ DE ACCIDENTE
Participarea la oricare dintre cursele Evenimentului este facuta exclusiv pe riscul Participantului. Organizatorii nu sunt responsabili de nici un prejudiciu de orice fel suferit de catre Participant ca rezultat al participarii la cursa, cu exceptia cazului in care prejudiciul este o consecinta directa a intentiei Organizatorilor. Aceasta excludere de responsabilitate se aplica de asemenea si in cazul oricaror daune posibile pentru cauze cum ar fi dar fara a se limita la accidentari sau deces. Participantul este singurul responsabil de incheierea unei asigurari in vederea acoperirii oricaror daune provocate de accidentari, boli sau deces cauzate de participarea la Eveniment. Participantul declara ca este constient ca participarea necesita o sanatate fizica si mentala foarte buna si declara ca este pregatit corespunzator sa participe la Eveniment, efectuand antrenament adecvat pentru aceasta participare. Organizatorii in mod expres si cu precadere indica Participantului sa efectueze orice examen medical este necesar care sa ateste ca este apt de a participa la Eveniment. Participantul ramane responsabil fata de Organizatori pentru orice prejudiciu ar provoca unei terte parti, inclusiv unui alt Participant, voluntar etc, ca urmare a oricarui act sau omisiuni care este imputabil Participantului.

PREMIERE
DSMB organizeaza festivitatea de premiere care va avea loc in ziua competitiei. Pentru programul complet vizitati pagina aferenta de pe website-ul Evenimentului.
Premiile oferite pot fi in bani si/sau pruduse. In cazul premiilor in bani, acestea sunt oferite in “lei”.
Premiile oferite de catre Organizatori vor fi anuntate inainte de desfasurarea Evenimentului. Inainte de plata catre participant, din premiile in bani anuntate se vor deduce toate taxele in conformitate cu legislatia romana, urmand ca diferenta sa fie achitata participantului. Pentru categoria de varsta – veterani – vor fi oferite diplome.
Un Participant nu este indreptatit sa primeasca un premiu daca a actionat sau actioneaza intr-o modalitate care contravine prezentului Regulament. In situatia in care dupa oferirea premiului Organizatorilor le sunt aduse la cunostinta circumstante din care reiese ca participantul a incalcat in orice fel Regulamentul si regulile care il completeaza are obligatia sa restituie imediat premiul la prima solicitare a Organizatorilor;
Premiile in bani vor fi platite la expirarea termenului de 8 saptamani de la finalizarea Evenimentului
Premiile in produse vor fi oferite doar castigatorilor prezenti la premierea de pe scena.

PROBLEME MEDICALE / PRIM AJUTOR
Participarea la cursa este permisa doar participantilor care nu au probleme medicale si care au capacitatea fizica si pregatirea sa participe la cursa la care se inscriu din cadrul Evenimentului. Prin inscrierea in cadrul Evenimentului si participarea la cursa fiecare participant declara si isi asuma pe propria sa raspundere faptul ca este apt sa participe la cursa la care s-a inscris si ca a consultat in acest sens un medic de specialitate care i-a acordat avizul sa participe la cursa la care s-a inscris.
Participantul exonereaza de orice raspundere pe Organizatori in legatura cu orice problema medicala, de orice natura aparuta in timpul sau dupa participarea la Eveniment.
Punctele de Prim Ajutor vor fi pozitionate pe traseul cursei si in zona de Start / Sosire.
Ambulantele pozitionate la punctele de prim ajutor vor fi anuntate de arbitrii de pe traseu in cazul accidentarii participantilor pe circuit si vor interveni in regim de urgenta.
Participantii care s-au retras din cursa pot astepta la punctele de hidratare trecerea autovehiculului special pus la dispozitie de organizatori pentru deplasare catre zona de Start/Sosire sau se pot deplasa singuri catre zona de sosire.
In masura in care observa ca un participant are probleme medicale, participantii vor informa organizatorii sau vor atentiona personalul de la punctele de Prim Ajutor.
Participantii autorizeaza si isi dau consimtamantul expres de a fi transportati la spital/de a li se asigura asistenta medicala in urma cererii exprese a reprezentantilor Organizatorilor, in cazul in care, in opinia acestor persoane asistenta medicala este necesara si declara ca renunta la orice pretentii ar putea avea in legatura cu un astfel de transport si/sau tratament de urgenta, intarzieri ori deficiente in legatura cu acesta.

RAMBURSAREA TAXEI DE ÎNSCRIERE, MODIFICAREA ÎNSCRIERII ȘI TERMENE IMPORTANTE PENTRU ALERGĂTORI
Taxele de inscriere NU sunt rambursabile, inclusiv pentru cei care s-au inscris si nu se prezinta la competitie.
Modificarea înscrierii se poate realiza contra taxei de procesare de 10 EUR (echivalent in lei, calculat la cursul BNR RON/EUR valabil in ziua solicitarii) / persoana, aplicabilă pentru următoarele tipuri de modificări:
a. transferul la altă cursă. Dacă noua cursă este mai scumpă, alergătorul plătește și diferența de taxă a cursei.
b. înlocuirea unui participant.

Pentru cazurile de forta majora trebuie sa prezinte un document acceptat de catre organizatori care sa poata atesta acest lucru, iar modificarea se va face gratuit .

Ori de cate ori este necesar, Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul, pozitia punctelor de alimentare sau a oricarui alt elemente care fac parte din organizarea Evenimentului. De asemenea, Organizatorii vor putea modifica data Evenimentului sau orele de start in orice moment fara plata unei compensatii catre participanti;
In masura in care evenimentul nu poate avea loc sau este intrerupt din motive care nu sunt in controlul Organizatorilor (cum ar fi, dar nelimitandu-se la decizii administrative ale autoritatilor, cazuri de forta majora, greve, instituirea unor stari de urgenta, conditii meteo nefavirabile etc), nu va fi responsabil de acoperirea nici unor prejudicii catre participanti.
Cu toate acestea, in situatiile de mai sus va oferi posibilitatea participantilor inscrisi sa se inscrie fara alte costuri la urmatorul Eveniment al Organizatorilor, dar fara ca Organizatorii sa suporte orice alt cost catre participanti.

In cazul anularii evenimentului din orice cauza imputabila Organizatorilor, orice participant care nu opteaza sa se inscrie la urmatorul Eveniment al Organizatorilor are dreptul sa solicite si sa primeasca taxa de inregistare. Nici o alta suma nu va fi platita de catre Organizatori.

In cazul anularii evenimentului din orice cauza neimputabila Organizatorilor, taxele de inregistrare nu vor fi returnate, iar participantul va avea doar posibilitatea transferului taxei la urmatorul Eveniment al Organizatorilor.

RETRAGERE / EXCLUDERE / REFUZ DE ÎNREGISTRARE / DESCALIFICARE
Organizatorii are dreptul de a refuza inscrierea, de a exclude din cursa si/sau de a descalifica participantul care a avut, la curse anterioare sau la aceasta editie, comportamente/atitudini/manifestari care contravin prezentului regulament cum ar fi dar nelimitandu-se la urmatoarele exemple:
– A fost eliminat sau exclus din curse similare pentru incalcarea regulamentului;
– Exista intentia de a folosi Evenimentul pentru a-si face cunoscute opinii politice sau religioase ori de natura a aduce prejudicii de imagine a Evenimentului;
– Incalca o prevedere sau prevederi ale Regulamentului;
– Are o conduita prin care aduce prejudicii imaginii Evenimentului;
– A fost sanctionat pentru incalcarea regulilor anti-doping;
– Se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor;
– Se constata dupa desfasurarea cursei ca Regulamentul sau regulile Anti-Doping au fost incalcate.

CONDUITA PARTICIPANȚILOR
Pe toata durata Evenimentului Participantii trebuie sa aiba o conduita politicoasa si de respect la adresa Organizatorilor si a celorlalti Participanti si sa respecte intocmai Regulamentul. In timpul participarii la cursa este indicat pentru a nu bloca sau stanjeni alti participant sa nu se alerge in grupuri de trei persoane sau mai mari unul langa celalalt pentru a nu deveni obstacole pentru alti alergatori. De asemenea, este indicat ca Participantii sa nu opreasca brusc pentru a se alimenta sau pentru a isi lega sireturile si sa se asigure ca in momentul opririi nu blocheaza sau stanjenesc alti alergatori. Participantii vor evita sa incurce participanti mai rapizi sau sa-i loveasca pe cei lenti, astfel daca un participant care se afla in spatele dumneavoastra va spune: “sunt in stanga”’, deplasati-va in dreapta dumneavoastra si lasati-l sa treaca, daca va spune “la dreapta” deplasati-va in stanga dumneavoastra si lasati-l sa treaca.
Participantii nu vor putea folosi Evenimentul in vederea promovarii oricaror alte elementele de marketing cu exceptia sponsorilor oficiali, asa cum sunt acestea puse la dispozitie de Organizatori.

Orice comunicare a unor imagini sau filme din cadrul Evenimentului inregistrate de catre un participant in timpul participarii la Eveniment va fi folosit exclusiv pentru uz personal si nu va putea fi folosit in nici o circumstanta pentru promovari de natura comerciala sau pentru ori alt scop de reclama, marketing in afara Evenimentului, fara acordul expres al Organizatorilor.

CONTESTAȚII
Eventualele reclamatii legate de clasament sau de participarea la eveniment se pot face in scris si depuse la cortul de premii doar in ziua evenimentului, inainte de premiere. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorii nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.
Contestatiile vor putea fi facute de persoanele care s-au inscris la eveniment si au achitat taxa de participare daca o astfel de obligatie exista. Pentru minori, contestatia va putea fi facuta doar de catre unul dintre parinti, ocrotitori legali sau profesorul care ii insoteste. Persoanele carora li s-au refuzat participarea la eveniment sau au fost descalificate pot face contestatie numai cu privire la acest aspect.
Contestatia va contine numele, adresa, numarul de concurs al persoanei care face contestatia, adresa acestuia de email si pe scurt, faptele pe care le contesta, motivele pentru care le contesta si probele pe care isi sprijina contestatia.
In masura in care pe parcursul analizarii contestatiei, Organizatorii vor avea nevoie de elemente suplimentare va solicita aceste elemente contestatorului sau oricarei alte persoane. Organizatorii va putea verifica orice elemente si probe pe care le considera necesare pe parcursul analizei contestatiei. Decizia luata de organizatori este finala si se comunica contestatorului la adresa de email indicata in contestatie.

DREPTUL LA IMAGINE
Evenimentul poate fi inregistrat in scopuri de comunicare publica/informare, in orice modalitate (in special prin fotografii, inregistrari video etc), in orice mediu existent sau viitor, pentru comunicare internationala, in orice scop, inclusiv in scop de publicitate si comercial. Prin urmare, fiecare participant acorda in mod explicit Organizatoilor, persoanelor imputernicite de catre Organizatori si beneficiarilor (in special parteneri comerciali) permisiunea de a inregistra si de a reproduce, pe orice tip de suport, in orice format, respectiv de a reproduce si reprezenta, fara nicio remuneratie, de nicio natura, numele, vocea, imaginea, si informatii referitoare la activitatea sportiva desfasurata in contextul Evenimentului, pe o durata care nu poate depasi 20 ani de la data Evenimentului. Participantul autorizeaza in mod expres. Organizatorii sa cedeze partenerilor la Eveniment sub-licente pentru folosirea imaginii in scopuri comerciale si publicitare.
Fiecare participant acorda permisiunea lui deplina si irevocabila Organizatorilor, beneficiarilor (in special partenerilor sai comerciali), in scopul efectuarii de campanii de publicitate, promovare sau pentru vanzare 1) de a face orice modificari, adaugari sau suprimari pe care le considera necesare pentru a se utiliza imaginea sa, in conditiile definite mai jos, 2) de a include sau combina imaginea lui sau a ei cu orice semnaturi, expresii, sloganuri, legende, marci, semne distinctive, informatii legale, efecte vizuale si, in general vorbind, in orice utilizare in materialele de comunicare in care acestea sunt utilizate.
Pentru minori acest consimtamant este dat sub conditia ca drepturile si interesele majore ale acestora sa nu fie lezate de catre parintii acestora, de catre ocrotitorii legali (parinte, tutore etc) care efectueaza inscriere in numele acestora.
Participantul garanteaza ca imaginea sa nu face obiectul unui contract de exclusivitate.

Organizatorilor, beneficiarilor sai si persoanelor imputernicite le este interzisa in mod expres folosirea numelui unui participant, a vocii sau imaginii in orice format cu caracter pornografic, rasist sau xenofob, si mai mult, in general, este interzisa orice utilizare care aduce atingere demnitatii participantului.
Participantii sunt informati si accepta neconditionat ca imaginea lor, inregistrata de catre reprezentantii oficiali ai Organizatorilor, poate fi accesibila pe site-ul Evenimentului in zona destinata membrilor si pe site-ul Evenimentului in sectiunea „Rezultate”. In ceea ce priveste site-ul Evenimentului, participantii inteleg si sunt de acord ca orice utilizator de internet ii poate identifica dupa nume, prenume si/sau numarul de cursa.

DATELE PERSONALE
Datele personale colectate – Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti si Asociatia Sportiva TOP ATHLETICS (Organizatorii/DSMB & ASTA), in calitate de Operatori prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, nationalitea, telefon mobil, tara si orasul de domiciliu, e-mail, cel mai bun timp personal (daca este cazul), numele echipei (daca este cazul), coordonate bancare, imaginea foto/video, marimea tricoului.
Scopul si modalitatea de prelucrare a datelor – Datele sunt colectate de catre DSMB & ASTA cand va inregistrati la ROP, fie prin intermediul platformei de inscrieri Njuko accesand/creand un cont personal, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul http://runon.dsmb.ro/ . Datele personale furnizate de catre fiecare participant prin intermediul formularului de inregistrare vor fi pastrate in format electronic.
Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea inregistrarii participantilor la competitii si organizarea corespunzatoare a acestora si sunt necesare in vederea procesarii taxelor de participare la cursele care necesita taxa de inscriere. Rezultatele personale la curse vor fi de asemenea inregistrate, pastrate, prelucrate si publicate in vederea crearii clasamentului, crearii unei arhive si tiparirea personalizata a rezultatelor pe diplome.
Refuzul de a furniza datele – Datele solicitate sunt esentiale pentru organizarea evenimentului. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei vizate de a furniza aceste date, Operatorul va refuza inregistrarea in cursa/curse. Prin inregistrare participantul consimte la inregistrarea, prelucrarea utilizarea datelor personale in scopurile descrise la acest paragraf.
Dezvaluirea datelor personale – DSMB & ASTA nu dezvaluie datele dvs. personale niciunei terte parti cu exceptia situatiei cand exista o obligatie legala in acest sens, la cererea autoritatilor indreptatite (ex. Echipe de prim ajutor, Politie, Agentia Nationala Anti-Doping etc) sau cand apreciem ca este necesar in vederea investigarii, prevenirii sau pentru a actiona impotriva unor situatii potential ilegale, in caz de suspiciuni de frauda sau situatii de urgenta care implica punerea in pericol a integritatii fizice sau a securitatii oricarei persoane.
Securitatea datelor personale – DSMB & ASTA au implementat masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a asigura datele dvs personale impotriva pierderii accidentale, a accesului, folosirii, distrugerii sau dezvaluirilor neautorizate.
Drepturile dvs. – aveti urmatoarele drepturi in conformitate cu prezentul Regulament si conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR):
– Dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor;
– Dreptul de accesa datele personale pe care le detinem despre dvs;
– Dreptul de a rectifica datele pe care le detinem in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;- Dreptul de a fi uitat, adica dreptul de ne solicita stergerea datelor personale detinute;
– Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale;
– Dreptul la portabilitatea datelor, adica de a fi transferate catre o alta organizatie;
– Dreptul de a obiecta ca datele dvs. personale sa fie folosite in anumite scopuri;
In cazul in care doriti sa reclamati modalitatea de gestionare a datelor dvs., va rugam sa contactati DSMB la adresa de email dsmb [at] sport.gov.ro sau in scris la adresa: Bd. Gral. Gheorghe Magheru 28-30, Etj. 6, Sector 1, Romania si Asociatia Sportiva TOP ATHLETICS la adresa de mail office [at] topathletics.ro. Vom analiza sesizarea dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. Este posibil sa va solicitam dovezi ale identitatii.
Actualizarea datelor – Puteti revizui, corecta, actualiza sau sterge datele personale accesand contul creat pe platforma Njuko.
Daca in continuare considerati ca datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, unde puteti depune o plangere.
Prelucrarea datelor personale ale copiilor – Datele personale ale minorilor (nume, prenume si data nasterii) sunt colectate de la parinti si sunt sterse dupa trei luni de la terminarea evenimentului.